Personvernerklæring

Personvern, nettbasert behandling av personopplysninger

Denne personvernerklæringen gjelder for Barnehagematen.no AS.
Barnehagematen.no AS (org. no. 998 819 768) er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn på nettsidene: barnehagematen.no og skolematen.no.

Personopplysninger som behandles

Barnehagematen.no AS samler ikke inn personopplysninger som fødselsdato- og personnummer, eller opplysninger om personlige betalingskort.ksempler på informasjon som innhentes:

  • Firmanavn
  • Kontaktperson
  • Firmaadresse/fakturaadresse
  • Telefonnummer og e-postadresse
  • Informasjon om din bruk av nettsiden, i form av blant annet hvilke undersider som besøkes, nettleserinstillinger og IP-adresse
Hvordan informasjon innhentes?

Barnehagematen.no AS samler inn opplysninger gjennom skjemaer på våre nettsider. Det er frivillig å oppgi denne informasjonen. Hvis du velger å ikke oppgi personopplysningene, kan vi være forhindret fra å levere våre produkter og tjenester.

Eksempel på skjema:
  • Kontaktskjema
  • Bestill skolemat her
  • Bestill barnehagemat her
  • Bestill dagligvare her
Formålet med informasjonen som innhentes
  • For å kunne ta kontakt og tilby våre produkter og tjenester
  • For å kunne sende relevant informasjon

Vi oppretter profiler på bakgrunnen av informasjonen som innhentes, for å kunne tilby deg de mest relevante produktene og yte god kundeservice. Profilene baseres kun på informasjon som du frivillig gir oss, vi henter ikke inn informasjon for dette formålet fra tredjeparter.

Hvordan lagres informasjonen?

Informasjon innhentet gjennom skjemaene på barnehagematen.no og skolematen.no lagres i vårt CRM-system (SuperOffice), NN for fakturering og NN for produksjon av mat.

Hvordan slettes opplysningene?

Informasjon slettes på oppfordring ved å kontakte oss på barnehagematen.no og skolematen.no.

Utlevering av informasjon til tredjepart?

Personopplysningene deles ikke med utenforstående tredjeparter, men Barnehagematen.no AS kan bruke underleverandører til å f.eks supportere nettsider og programvare. Slike underleverandører kan behandle personopplysninger på vegne av Barnehagematen.no AS. og det er inngått databehandleravtale med disse.

Rettigheter

Som kunde av barnehagematen.no AS har du rett til å kreve innsyn i dine personopplysninger og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Da behandlingen av personopplysninger er basert på samtykke, kan du til enhver tid trekke samtykket tilbake.

Dersom du mener at Barnehagematen.no AS ikke har overholdt dine rettigheter i henhold til personopplysningsloven, har du rett til å klage til den aktuelle tilsynsmyndigheten. Dette gjøres ved å sende klage til Datatilsynet, kontaktinformasjon er tilgjengelig på www.datatilsynet.no.

Kontaktinformasjon
Meny